Poznáte to. Pozeráte sa na niekoho a hovoríte si. Prečo nepoužije bager a trápi sa lopatou. Typický príklad, ako vďaka lepšiemu plánu, rozhodnutiam a kvalitným nástrojom môže byť práca efektívnejšia.

SORTIMO namiesto lopaty

Ultraľahký regálový systém z moderných komponovaných materiálov zorganizuje priestor vo vašom úžitkovom vozidle. Koľkokrát vám vo vašej pojazdnej dielni niečo chýbalo, museli ste sa vrátiť alebo utekať kúpiť chýbajúci materiál, náradie či súčiastku? Čas je nenahraditeľná jednotka, ktorá nám ukazuje svoju dôležitosť v živote.

Úspešní ľudia si vážia svoj čas a míňajú rozumne. SORTIMO vám prinesie úsporu:

  • Času
  • Hmotnosti
  • Pohonných hmôt

Kam by ste investovali extra peniaze a čas, ktorý takto získate? Je na vás či sa rozhodnete prijať viac zákaziek a sústrediť sa na rast vášho podnikania, alebo či ho strávite relaxom, s rodinou. Možno si práve, hovoríte: Príliš dobré, aby to mohla byť pravda.

V skutočnosti SORTIMO vám môže zachrániť život. Vďaka vyššej bezpečnosti. Doslova.

Myslite vo veľkom, od začiatku.
Myslite ako úspešný.

Buďte pripravení na väčšie veci. Predstavte si, že o pár rokov budete mať viac zákazok a budete potrebovať viac áut. Ako by ste si zjednodušili prácu už teraz, aby ste boli pripravení na rast? Dnes investujete do kvalitného vybavenia, aby ste zajtra mohli pracovať efektívnejšie a zarobiť viac. Je to ako kúpiť si lepšie náradie, vďaka ktorému rýchlejšie a lepšie urobíte svoju prácu.

Predstavte si, že budete mať viac zákazok a viac práce, že váš biznis je 10 násobne, alebo, ešte väčší. S lepším vybavením zvládnete viac práce a budete mať viac spokojných zákazníkov. To znamená viac peňazí a väčší úspech.

Už dnes môžete pracovať pohodlnejšie a rýchlejšie. S regálovým systémom SORTIMO budete mať všetko poruke a ušetríte si veľa času hľadaním náradia. Predstavte si, ako bude jednoduché nájsť všetko, čo potrebujete, a ako rýchlo dokončíte každú prácu.

Najdrahšie peniaze sú tie vaše

Kto kupuje auto v hotovosti? Takmer nikto. Lízing, či už operatívny alebo finančný rozloží v čase náklady aj cash flow. Odblokujte rast vášho podnikania. Zaobstarajte si bager, ktorý vám umožní prijať aj zákazky, ktoré by ste s lopatou prijať nemohli. Rozhodnite sa už dnes.

Vďaka mesačnej splátke môžete jednoducho financovať rast podnikania z príjmu aktuálnych zákaziek. Za málo peňazí dnes, získate nové úžitkové vozidlo spolu s profesionálnym regálovým systémom SORTIMO za cenu smartfónu. A dobrý pocit, že na tom zarábate. Stačí si to spočítať.

Modelový príklad: Nissan Townstar Combi EV VAN

 

Cena vozidla: 39 467 €
Cena vozidla
po odpočítaní bonusu (5 921 €):
33 546 €
Cena vozidla
s regálovým systémom SORTIMO:
37 221 €

 

Ak si zvolíte operatívny leasing, platíte mesačne 579 €,
s regálovým systémom SORTIMO je to 669 € teda iba o 90 € mesačne viac.
Leasing je na 48 mesiacov s ročným nájazdom 20 000 km.

Pozrite si celú recenziu na YouTube touchit.sk

 

Každý kilogram, každá minúta sa počíta

Regálový systém SORTIMO má v priemere o 150kg nižšiu hmotnosť v porovnaní s podomácky vyrobeným zariadením vozidla. Nehovoriac o bezpečnosti. Pri bežnom ročnom nájazde sa priemerná 3-ročná úspora paliva pohybuje na úrovni 560€. Bez zohľadnenia rastúcej ceny pohonných hmôt.

 

VYPOČÍTAJTE SI ÚSPORU

 

Na otázku, koľko zbytočných kilometrov najazdíte, keď vám niečo chýba pretože ste to zabudli alebo to len jednoducho neviete nájsť, si musíte odpovedať sami. Pre zjednodušenie, počítajme s 20 € na každých 100 km. Koľko zbytočných kilometrov ste najazdili za posledné 3 roky?

Cena pohonných hmôt rastie v čase a je zanedbateľný náklad v porovnaní so strateným časom. Či už je ten stratený čas váš alebo vašich zamestnancov, jeho hodnota niekoľkonásobne prevyšuje cenu ragálového systému.

Ak denne stratíte 30 minút, za rok to je 120 hodín. Za 3 roky takmer 2,5 mesiaca, ktorý ste mohli investovat do regálového systému, rastu podnikania, úspor alebo voľného času.

“Hodina investovaná do prípravy,
sa často prejaví ako niekoľkohodinová
úspora času pri práci.”

 

Nie je výnimočné vidieť majstra utekať kúpiť chýbajúcu drobnosť na dokončenie zákazky. Zvyšuje to náklady, predlžuje dobu potrebnú na dokončenie zákazky, znižuje efektivitu a skúša trpezlivosť zákazníka. 

Pred finálnym vyčíslením si pripomeňme aj nevyčísliteľnú hodnotu úspory stresu.

“Nestačí mať drobný materiál pohádzaný v aute po krabičkách?
Stačí, ale potom, keď ste niekde na zákazke a potrebujete niečo nájsť,
tak v aute strávite pol dňa kým to nájdete.”

Daniel Matušek
MATSYS

Celú recenziu nájdete
na YouTube Elektromobil.tv

Finálna úspora, zárobok

Priemerná doba návratnosti investície do regálového systému SORTIMO je 1,5 roka. Od tohto momentu po celú zvyšnú dobu životnosti vozidla vám SORTIMO skutočne zarába dodatočné peniaze. Prepočítané na peniaze alebo čas, je na vás, ako sa rozhodnete investovať tento zárobok.

Je to kontra produktívne? Zo všetkých strán počúvame, že investícia do automobilu je tá najhoršia investícia. V tomto prípade to však neplatí, vypočítajte si to sami.

V priemere podnikatelia vďaka regálovému systému SORTIMO zarobia za 3 roky o 1 875 € viac. Bystrý podnikateľ tak zarobí s regálovým systémom SORTIMO za 10 rokov o 9 750 € – 28 750 € viac. Bez akéhokoľvek úsilia navyše. Pri jednom vozidle. Predstavte si, že máte 10, 20 alebo rovno 100 vozidiel.

Pripravili sme pre vás kalkulačku, na základe ktorej si môžete vypočítať finančnú úsporu a dobu návratnosti vašej investície.

VYPOČÍTAJTE SI ZÁROBOK

 

Získajte náskok vďaka inováciám

Vybudovať úspešné podnikanie si vyžaduje byť vždy o krok pred konkurenciou. Byť neustále vybavený kvalitnými a spoľahlivými nástrojmi je kľúčové. Každý nástroj sa používaním opotrebúva, či už je to vozidlo alebo regálové systémy.

Po 3 alebo 5 rokoch, si môžete zadovážiť nové vozidlo, ktoré bude lepšie reflektovať potreby vášho podnikania, resp. bude rovnako spoľahlivé. Finančné a časové náklady na servis vozidla takisto zohrávajú dôležitú úlohu.

Keď sa rozhodnete zadovážiť si nové, môžete si vybrať, či si regálový systém premontujete do nového vozidla alebo staré vozidlo predáte spolu s ním.

Mladí ľudia sú rýchlejší, dravejší a majú viac energie. Chýbajú im však zdroje. Ak máte zdroje, je rozumné investovať ich do pravidelnej obnovy vozidiel a zariadení. 3-5 ročné intervaly maximalizujú vaše finančné a nefinančné benefity.

SORTIMO je svetový líder v zariadení úžitkových vozidiel. Porovnajte si regálový systém spred 50 rokov a ten dnešný.

 

Buďte stále o krok vpred s pravidelnou obnovou vozidiel a regálovými systémami SORTIMO

Kvalitné nástroje a moderné riešenia sú základom úspešného podnikania. V pravidelných 3- až 5-ročných intervaloch si môžete vylepšiť svoje vozidlá aj s regálovými systémami SORTIMO, a tak z nich vyťažíte maximum:

  • S každou novou generáciou SORTIMO získate dokonalejšiu organizáciu pracovného priestoru, čo zvyšuje vašu produktivitu.
  • Neustále inovované prvky: SR5 – najľahší profi regál zredukovaný na maximum, zlepšovanie usporiadania, efektívne usporiadanie, jednoručné otváranie zásuviek a plne vysúvateľné zásuvky, široký sortment úložných systémov, ProClick brašní, L-BOXX kufríkov, ktoré používa takmer 200 výrobcov a ďalšie optimalizácie neustále zvyšujú komfort a efektivitu vašej práce.
  • Nižšia hmotnosť, vyšší výkon:  Novšia generácia SORTIMO je výrazne ľahšia, používa 100% recyklovateľný ultraľahký, no zároveň robustný hliník, ktorý sa používa aj v letectve a kozmonautike, čo zvyšuje nosnosť vozidla, najmä v prípade elektrických vozidiel, kde má každý gram hmotnosti vplyv na dojazd a výkon.
  • Nová konfigurácia regálového systému sa prispôsobí vašim novším aktuálnym potrebám a skúsenostiam. Možno potrebujete niečo nové a niečo zase už nie.
  • Keď sa rozhodnete vaše staré vozidlo s regálovým systémom predať, je to atraktívnejšia ponuka pre remeselníka, jeho hodnota je vyššia.

Investujte rozumne a udržujte svoje podnikanie v najlepšej forme so SORTIMO.

 

“SORTIMO je líder na trhu. Sú rôzne iné zástavby
do auta, ale kvalitou sa to nevyrovná.
Ceny sú plus mínus rovnaké.”

Daniel Matušek

MATSYS

Pozrite si celú recenziu
na YouTube Elektromobil.tv

Predaj úžitkového vozidla so zariadením SORTIMO môže byť oveľa jednoduchší, pretože na trhu je stále relatívne málo vozidiel vybavených týmto zariadením. Pre začínajúcich podnikateľov to je príležitosť zaobstarať si čiastočne opotrebené, stále kvalitné zariadenie za výhodnejšiu cenu a získať tak náskok oproti zvyšku začínajúcich podnikateľov. Existujúci podnikateľ bude ešte o krok vpred, benefitovať z najnovších inovácií.

Kľúčový je ďalší krok

90% ľuďom to dáva zmysel. To však nestačí. Väčšina ľudí nikdy neuspeje napriek tomu, že majú všetko dokonale premyslené. Od úspechu ich delí akcia. Je to jednoduché, stačí si vybrať úžitkové vozidlo, ktoré spĺňa vaše potreby a je dokonalým priesečníkom ceny a úžitkovej hodnoty pre vašu aktuálnu situáciu, pre vaše podnikanie.

Spolupracujeme so všetkými značkami automobilov na Slovensku. Rovnako s množstvom lízingových spoločností ako ARVAL, LeasePlan, MHC MOBILITY, Bussiness Lease, ČSOB Leasing, UniCredit Leasing.

Potrebujete poradiť? Naši SORTIMO experti vám radi predvedú regálové systémy, poradia a navrhnú ideálne riešenie pre vaše podnikanie.

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Akákoľvek úspora času má zmysel, iba kým nejaký máme. Crash testy aj reálne skúsenosti pri nehodách potvrdzujú vysokú úroveň bezpečnosti.

Regálový systém SORTIMO chráni náradie a materiál pred poškodením, a zároveň zvyšuje bezpečnosť posádky vo vozidle. Pozrite sa, aký je rozdiel podomácky vyrobenej zástavby a nesprávne zabezpečeného nákladu v porovnaní so zariadením SORTIMO a sami posúďte jeho hodnotu.

 

 

Koľko Vás to bude stáť?

Cena zariadenia servisných a úžitkových vozidiel je individuálna a odvíja sa od konkrétnych požiadaviek klienta a účelu využívania vášho vozidla.

Vypracujem vám nezáväznú cenovú kalkuláciu

Dohodnite si ukážku predvádzacieho vozidla

Ozveme sa vám a dohodneme si s vami ukážku predvádzacieho vozidla kdekoľvek na Slovensku.

Pozrite sa, ako to vyzerá naživo

Phone: +421 903 567 873
Komárňanská cesta 72
Slovakia, 940 02 Nové Zámky